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Walford, John (editor):

DEVELOPMENTS IN FOOD COLOURS, Volume 2 - Première édition

1984, ISBN: 085334244X

Edition reliée

[EAN: 9780853342441], Near Fine, [PU: Elsevier Applied Science Publishers, London], FIRST EDITION, FOOD ADDITIVES, COLOURS, Jacket, Volume 2 only. 257 pages in very good, clean condition.… Plus…

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Walford, John (editor):

DEVELOPMENTS IN FOOD COLOURS, Volume 2 - edition reliée, livre de poche

1984, ISBN: 9780853342441

London: Elsevier Applied Science Publishers, 1984. Volume 2 only. 257 pages in very good, clean condition. With 38 tables and 35 illustrations. Black cloth, gilt titles. One corner bumped… Plus…

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Developments in Food Colours, 2 - edition reliée, livre de poche

1984

ISBN: 085334244X

[EAN: 9780853342441], Used, [PU: Chapman and Hall], SCIENCE & TECHNOLOGY, Cooking|General, This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside. .This book … Plus…

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Walford, E (ed,):
Developments in Food Colours, 2 - edition reliée, livre de poche

1984, ISBN: 9780853342441

Chapman and Hall, 1984. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside. .This book has hardback covers. In fair condition, suitable as a study copy.… Plus…

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Developments in Food Colours, 2 - edition reliée, livre de poche

1984, ISBN: 9780853342441

Chapman and Hall, 1984. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside. .This book has hardback covers. In fair condition, suitable as a study copy.… Plus…

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Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre

Informations détaillées sur le livre - DEVELOPMENTS IN FOOD COLOURS, Volume 2


EAN (ISBN-13): 9780853342441
ISBN (ISBN-10): 085334244X
Version reliée
Date de parution: 1984
Editeur: Elsevier Applied Science Publishers, London

Livre dans la base de données depuis 2015-05-27T14:07:05+02:00 (Paris)
Page de détail modifiée en dernier sur 2021-01-19T22:52:43+01:00 (Paris)
ISBN/EAN: 085334244X

ISBN - Autres types d'écriture:
0-85334-244-X, 978-0-85334-244-1
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: walford


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