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Bakery Products Science and Technology - nouveau livre

2014, ISBN: 9781118792070

Baking is a process that has been practiced for centuries, and bakery products range in complexity from the simple ingredients of a plain pastry to the numerous components of a cake. Whil… Plus…

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Baking is a process that has been practiced for centuries, and bakery products range in complexity from the simple ingredients of a plain pastry to the numerous components of a cake. Whil… Plus…

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Bakery Products Science and Technology - Y. H. Hui; Weibiao Zhou
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2014, ISBN: 9781118792070

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Détails sur le livre

Informations détaillées sur le livre - Bakery Products Science and Technology


EAN (ISBN-13): 9781118792070
ISBN (ISBN-10): 1118792076
Date de parution: 2014
Editeur: Wiley

Livre dans la base de données depuis 2014-08-30T12:29:37+02:00 (Paris)
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ISBN/EAN: 1118792076

ISBN - Autres types d'écriture:
1-118-79207-6, 978-1-118-79207-0
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: hui, zhou, obermeier
Titre du livre: bakery products science and technology


Données de l'éditeur

Auteur: Weibiao Zhou; Y. H. Hui
Titre: Bakery Products Science and Technology
Editeur: Wiley-Blackwell; John Wiley & Sons
776 Pages
Date de parution: 2014-06-04
Langue: Anglais
216,99 € (DE)
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EA; E101; E-Book; Nonbooks, PBS / Biologie/Landwirtschaft, Gartenbau, Forstwirtschaft, Fischerei, Ernährung; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Backware; Backwaren, Getreideerzeugnisse; Bakery & Cereals; Food Processing, Production & Manufacture; Food Science & Technology; Herstellung u. Verarbeitung von Lebensmitteln; Ingredients; Lebensmittelforschung u. -technologie; Lebensmitteltechnik; Zusatzstoffe; Herstellung u. Verarbeitung von Lebensmitteln; Backwaren, Getreideerzeugnisse; Zusatzstoffe; BB


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