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The Effect of Fermentation on Protein Content of Corn
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The Effect of Fermentation on Protein Content of Corn - nouveau livre

ISBN: 9783847323174

This book provides a comprehensive analysis of nutrition facts about corn and corn flour. It examines the scientific classification, varieties, origin, structure and physiology of corn. T… Plus…

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The Effect of Fermentation on Protein Content of Corn - Prapti Nehal Patel
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Prapti Nehal Patel:

The Effect of Fermentation on Protein Content of Corn - Livres de poche

ISBN: 9783847323174

Edition reliée

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The Effect of Fermentation on Protein Content of Corn - Livres de poche

ISBN: 3847323172

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Patel, Prapti Nehal:
The Effect of Fermentation on Protein Content of Corn An Analysis of Raw and Fermented Corn - nouveau livre

2011, ISBN: 3847323172

Kartoniert / Broschiert, mit Schutzumschlag 11, [PU:LAP LAMBERT Academic Publishing]

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ISBN: 3847323172

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Détails sur le livre

Informations détaillées sur le livre - The Effect of Fermentation on Protein Content of Corn


EAN (ISBN-13): 9783847323174
ISBN (ISBN-10): 3847323172
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 2011
Editeur: LAP LAMBERT Academic Publishing

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ISBN/EAN: 9783847323174

ISBN - Autres types d'écriture:
3-8473-2317-2, 978-3-8473-2317-4
Autres types d'écriture et termes associés:
Titre du livre: fermentation, corn, raw two, content analysis


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