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Vincent Boué, Hubert Delorme:

French Cooking: Classic Recipes and Techniques - Première édition

2010, ISBN: 9782080301468

Edition reliée

Flammarion, Hardcover, Auflage: 1, 512 Seiten, Publiziert: 2010-10-25T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 2.53 kg, Verkaufsrang: 793788, Arts & Photography, Subjects, Books, French, National … Plus…

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French Cooking: Classic Recipes and Techniques - Première édition

2010, ISBN: 9782080301468

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Flammarion, Hardcover, Auflage: 1, 512 Seiten, Publiziert: 2010-10-25T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 2.53 kg, Verkaufsrang: 739652, Arts & Photography, Subjects, Books, French, National … Plus…

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French Cooking: Classic Recipes and Techniques - Première édition

2010

ISBN: 9782080301468

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Flammarion, Hardcover, Auflage: 1, 512 Seiten, Publiziert: 2010-10-25T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 2.53 kg, Verkaufsrang: 793788, Arts & Photography, Subjects, Books, French, National … Plus…

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2010, ISBN: 9782080301468

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Boue, Vincent; Delorme, Hubert:
French Cooking: Classic Recipes and Techniques [With DVD] - edition reliée, livre de poche

2010, ISBN: 9782080301468

Flammarion-Pere Castor, 2010. Hardcover. Acceptable. Former library book; Missing dust jacket; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read Mo… Plus…

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Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
French Cooking: Classic Recipes and Techniques

More than 200 culinary techniques--the building blocks for how to cook any recipe--are demystified in this illustrated guide to French gastronomy.

Informations détaillées sur le livre - French Cooking: Classic Recipes and Techniques


EAN (ISBN-13): 9782080301468
ISBN (ISBN-10): 2080301462
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 2010
Editeur: Flammarion

Livre dans la base de données depuis 2010-07-27T21:38:25+02:00 (Paris)
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ISBN/EAN: 9782080301468

ISBN - Autres types d'écriture:
2-08-030146-2, 978-2-08-030146-8
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: paul bocuse, hubert paul, paul vincent, boue, delorme, vincent boué, mclachlan, paul bocus, bou
Titre du livre: cooking classic, cooking for you alone


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