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The Physiology of Taste: Or Transcendental Gastronomy Brillat Savarin Author
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The Physiology of Taste: Or Transcendental Gastronomy Brillat Savarin Author - nouveau livre

ISBN: 9781775412175

Jean Anthelme Brillat-Savarin (1755 – 1826) has been credited with founding the genre of the gastronomic essay, together with Grimod. A French lawyer and politician, Brillat-Savarin… Plus…

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Physiology of Taste - nouveau livre

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Physiology of Taste - Or Transcendental Gastronomy: ab 4.99 € eBooks > Belletristik > Erzählungen The Floating Press eBook als pdf, The Floating Press

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Physiology of Taste - Première édition

2009, ISBN: 9781775412175

Or Transcendental Gastronomy, eBooks, eBook Download (EPUB), Auflage, [PU: The Floating Press], [ED: 1], The Floating Press, 2009

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Détails sur le livre

Informations détaillées sur le livre - The Physiology of Taste: Or Transcendental Gastronomy Brillat Savarin Author


EAN (ISBN-13): 9781775412175
ISBN (ISBN-10): 1775412172
Date de parution: 1826
Editeur: The Floating Press Digital >16

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ISBN/EAN: 9781775412175

ISBN - Autres types d'écriture:
1-77541-217-2, 978-1-77541-217-5
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: robinson, brillat savarin
Titre du livre: physiology taste, gastronomy


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