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The Restaurant Planning Guide: Starting and Managing a Successful Restaurant - Livres de poche

2004, ISBN: 9781574100266

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Restaurant Planning Guide - Livres de poche

ISBN: 9781574100266

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Rainsford, Peter, Bangs, David H.:
Restaurant Planning Guide - Livres de poche

1996

ISBN: 9781574100266

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Bangs, David H., Rainsford, Peter:
Restaurant Planning Guide - Livres de poche

1996, ISBN: 9781574100266

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Rainsford, Peter:
Restaurant Planning Guide - Livres de poche

1996, ISBN: 1574100262

[EAN: 9781574100266], New book, [PU: Kaplan Business], Books

NEW BOOK. Frais d'envoi EUR 4.25 Butterfly Books, San Clemente, CA, U.S.A. [84948329] [Rating: 5 (of 5)]

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Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
Restaurant Planning Guide

Restaurants are one of the most frequently started small businesses, yet have one of the highest failure rates. Survivors need a powerful strategic advantage: a sound business plan. "The Restaurant Planning Guide" shows how to control costs, establish menu prices, and implement systems for purchasing, receiving and production.

Informations détaillées sur le livre - Restaurant Planning Guide


EAN (ISBN-13): 9781574100266
ISBN (ISBN-10): 1574100262
Livre de poche
Date de parution: 1996
Editeur: UPSTART PUB CO
160 Pages
Poids: 0,390 kg
Langue: eng/Englisch

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ISBN/EAN: 9781574100266

ISBN - Autres types d'écriture:
1-57410-026-2, 978-1-57410-026-6
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: peter david, bang, peters, bangs
Titre du livre: restaurant guide


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