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ISBN: 9781461566571

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Nr. 978-1-4615-6657-1. Frais d'envoiWorldwide free shipping, , DE. (EUR 0.00)
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2012, ISBN: 9781461566571

Botany, Biochemistry and Production of Beans and Beverage, eBooks, eBook Download (PDF), [PU: Springer US], Springer US, 2012

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Détails sur le livre

Informations détaillées sur le livre - Coffee


EAN (ISBN-13): 9781461566571
Date de parution: 2012
Editeur: Springer US

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ISBN/EAN: 9781461566571

ISBN - Autres types d'écriture:
978-1-4615-6657-1
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: clifford


Données de l'éditeur

Auteur: M.N. Clifford
Titre: Coffee - Botany, Biochemistry and Production of Beans and Beverage
Editeur: Springer; Springer US
458 Pages
Date de parution: 2012-12-06
New York; NY; US
Langue: Anglais
117,69 € (DE)
121,00 € (AT)
142,00 CHF (CH)
Available
XVIII, 458 p.

EA; E107; eBook; Nonbooks, PBS / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; coffee; development; health; information; nutrition; perception; physiology; processing; quality; C; Food Science; Food Science; Chemistry and Materials Science; Auseinandersetzen; BB

1 A History of Coffee.- 2 Botanical Classification of Coffee.- 3 Coffee Selection and Breeding.- 4 Climate and Soil.- 5 Physiology of the Coffee Crop.- 6 Mineral Nutrition and Fertiliser Needs.- 7 Cultural Methods.- 8 Pest Control.- 9 Control of Coffee Diseases.- 10 Green Coffee Processing.- 11 World Coffee Trade.- 12 The Microscopic Structure of the Coffee Bean.- 13 Chemical and Physical Aspects of Green Coffee and Coffee Products.- 14 The Technology of Converting Green Coffee into the Beverage.- 15 The Physiological Effects of Coffee Consumption.

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