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Cured : Slow Techniques for Flavoring Meat, Fish and Vegetables by Lindy Wildsmith - Lindy Wildsmith
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Lindy Wildsmith:

Cured : Slow Techniques for Flavoring Meat, Fish and Vegetables by Lindy Wildsmith - livre d'occasion

ISBN: 9781440205125

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2010

ISBN: 9781440205125

Krause Pubns Inc, Taschenbuch, 287 Seiten, Publiziert: 2010-09-05T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 2.65 kg, Kochen nach Art der Zubereitung, Kochen & Genießen, Kategorien, Bücher, Fleisch,… Plus…

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2010, ISBN: 9781440205125

Paperback, Gebraucht, guter Zustand, [PU: Krause Publ]

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Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
Cured: Salted, Spiced, Dried, Smoked, Potted, Pickled, Raw

Today, with fridges, freezers and vacuum packaging you don't need to preserve your meat and vegetables, yet many food enthusiasts crave the unique tastes that develop from the chemical changes that occur during the curing process. Learn the treasured age-old techniques for smoking, salting, spicing, marinating, spicing, drying, pickling and potting by following detailed step-by-step instructions, guidelines, hints, tips and artfully displayed color photos. Whether you're a home cook, fishermen, wild game hunter or an inspiring chef, you can give as much of yourself as you like to these artisan crafts.

Informations détaillées sur le livre - Cured: Salted, Spiced, Dried, Smoked, Potted, Pickled, Raw


EAN (ISBN-13): 9781440205125
ISBN (ISBN-10): 1440205124
Livre de poche
Date de parution: 2010
Editeur: Krause Pubns Inc
250 Pages
Poids: 1,202 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 2010-03-31T10:58:50+02:00 (Paris)
Page de détail modifiée en dernier sur 2023-08-05T12:33:51+02:00 (Paris)
ISBN/EAN: 9781440205125

ISBN - Autres types d'écriture:
1-4402-0512-4, 978-1-4402-0512-5
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: lindy wildsmith
Titre du livre: vegetables, fishes, fish, meat, cured slow, spiced


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