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Food Carbohydrate Chemistry - Graham Tipple
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Graham Tipple:

Food Carbohydrate Chemistry - nouveau livre

ISBN: 9781119949145

Not since "Sugar Chemistry" by Shallenberger and Birch (1975) has a text clearly presented and applied basic carbohydrate chemistry to the quality attributes and functional properties of … Plus…

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Ronald E. Wrolstad:

Food Carbohydrate Chemistry - nouveau livre

ISBN: 9781119949145

Not since "Sugar Chemistry" by Shallenberger and Birch (1975) has a text clearly presented and applied basic carbohydrate chemistry to the quality attributes and functional properties of … Plus…

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Food Carbohydrate Chemistry - Ronald E. Wrolstad
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Food Carbohydrate Chemistry - Première édition

2011

ISBN: 9781119949145

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Food Carbohydrate Chemistry - Première édition

2011, ISBN: 9781119949145

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Food Carbohydrate Chemistry - Première édition

2011, ISBN: 9781119949145

[ED: 1], Auflage, eBook Download (PDF), eBooks, [PU: Wiley-Blackwell]

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Détails sur le livre

Informations détaillées sur le livre - Food Carbohydrate Chemistry


EAN (ISBN-13): 9781119949145
ISBN (ISBN-10): 1119949149
Date de parution: 2011
Editeur: John Wiley & Sons
426 Pages
Langue: eng/Englisch

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ISBN/EAN: 9781119949145

ISBN - Autres types d'écriture:
1-119-94914-9, 978-1-119-94914-5
Autres types d'écriture et termes associés:
Titre du livre: food chemistry, carbohydrate chemistry


Données de l'éditeur

Auteur: Ronald E. Wrolstad
Titre: Institute of Food Technologists Series; Food Carbohydrate Chemistry
Editeur: Wiley-Blackwell; John Wiley & Sons
426 Pages
Date de parution: 2011-10-19
Langue: Anglais
90,99 € (DE)
Not available (reason unspecified)

EA; E107; E-Book; Nonbooks, PBS / Biologie/Landwirtschaft, Gartenbau, Forstwirtschaft, Fischerei, Ernährung; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Backwaren, Getreideerzeugnisse; Bakery & Cereals; Food Chemistry; Food Science & Technology; Lebensmittelchemie; Lebensmittelforschung u. -technologie; Lebensmittelchemie; Backwaren, Getreideerzeugnisse; BC

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