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Improving the Flavour of Cheese
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Improving the Flavour of Cheese - Première édition

2007, ISBN: 9780849391583

Edition reliée

Editor: Weimer, Bart, CRC Press, Hardcover, Auflage: 1, 580 Seiten, Publiziert: 2007-05-11T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.02 kg, Science, Books, K-12, Education, bdb4ab35-5f7e-422a-b6d… Plus…

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Improving the Flavour of Cheese - Première édition

2007, ISBN: 9780849391583

Edition reliée

CRC Press Inc, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1, 580 Seiten, Publiziert: 2007-07-15T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 1.02 kg, Industrie, Branchen & Berufe, Business & Karriere, Kategorien, Bü… Plus…

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Improving the Flavour of Cheese - Première édition

2007

ISBN: 9780849391583

Edition reliée

Editor: Weimer, Bart, CRC Press, Hardcover, Auflage: 1, 580 Seiten, Publiziert: 2007-05-11T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.02 kg, Cheese & Dairy, Meals & Menus, Food & Drink, Subjects, … Plus…

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Improving the Flavour of Cheese - Première édition

2007, ISBN: 9780849391583

Edition reliée

Editor: Weimer, Bart, CRC Press, Hardcover, Auflage: 1, 580 Seiten, Publiziert: 2007-05-11T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.02 kg, Engineering & Transportation, Subjects, Books, Food Sci… Plus…

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Improving the Flavour of Cheese - edition reliée, livre de poche

2007, ISBN: 084939158X

[EAN: 9780849391583], Used, as new, [SC: 8.0], [PU: CRC Press], Like New, Books

NOT NEW BOOK. Frais d'envoi EUR 8.00 Mispah books, Redhill, SURRE, United Kingdom [82663586] [Rating: 3 (of 5)]

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Détails sur le livre
Improving the Flavour of Cheese

Shows how to improve the flavor of cheese. This book describes the biochemistry of flavor development. It includes coverage of modeling, defining, and measuring cheese flavor as well as case studies for hard, soft-ripened, and low-fat cheeses.

Informations détaillées sur le livre - Improving the Flavour of Cheese


EAN (ISBN-13): 9780849391583
ISBN (ISBN-10): 084939158X
Version reliée
Date de parution: 2007
Editeur: Weimer, Bart C. CRC Press Inc
580 Pages
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 2008-03-19T16:28:10+01:00 (Paris)
Page de détail modifiée en dernier sur 2023-11-29T04:03:44+01:00 (Paris)
ISBN/EAN: 9780849391583

ISBN - Autres types d'écriture:
0-8493-9158-X, 978-0-8493-9158-3
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: bart
Titre du livre: cheese, improving, the flavour


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