. .
Français
France
Livres similaires
Autres livres qui pourraient ressembler au livre recherché:
Outils de recherche
s'inscrire

Connectez-vous avec Facebook:

S'inscrire
Mot de passe oublié?


Historique de recherche
Liste pense-bête
Liens vers eurolivre.fr

Partager ce livre sur…
Livre conseillé
Actualités
Conseils d'eurolivre.fr
Publicité
FILTRE
- 0 Résultats
prix le plus bas: 3,35 €, prix le plus élevé: 22,26 €, prix moyen: 13,03 €
The New Orleans Cookbook: Creole, Cajun, and Louisiana French Recipes Past and Present - Rima Collin#Richard Collin
Livre non disponible
(*)
Rima Collin#Richard Collin:

The New Orleans Cookbook: Creole, Cajun, and Louisiana French Recipes Past and Present - nouveau livre

ISBN: 9780394752754

ID: d3a427c088964ac209cce09826142229

The New Orleans Cookbook: Creole, Cajun, and Louisiana French Recipes Past and Present Two hundred eighty-eight delicious recipes carefully worked out so that you can reproduce, in your own kitchen, the true flavors of Cajun and Creole dishes. The New Orleans cookbook whose authenticity dependability, and wealth of information have made it a classic. Bücher / Fremdsprachige Bücher / Englische Bücher / Ratgeber & Freizeit / Kochen & Genießen 978-0-394-75275-4, Alfred A Knopf

Nouveaux livres Buch.de
Nr. 3465090 Frais d'envoiBücher und alle Bestellungen die ein Buch enthalten sind versandkostenfrei, sonstige Bestellungen innerhalb Deutschland EUR 3,-, ab EUR 20,- kostenlos, Bürobedarf EUR 4,50, kostenlos ab EUR 45,-, Versandfertig in 1 - 2 Wochen, DE. (EUR 0.00)
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
The New Orleans Cookbook - Rima Collin; Richard Collin
Livre non disponible
(*)

Rima Collin; Richard Collin:

The New Orleans Cookbook - Livres de poche

1987, ISBN: 0394752759

ID: 14067760575

[EAN: 9780394752754], [PU: Alfred A. Knopf], Cooking|Regional & Ethnic|American|General, Cooking|Regional & Ethnic|American|Southern States, Cooking|Regional & Ethnic|Cajun & Creole, This Book is in Good Condition. Clean Copy With Light Amount of Wear. 100% Guaranteed. Summary: Two hundred eighty-eight delicious recipes carefully worked out so that you can reproduce, in your own kitchen, the true flavors of Cajun and Creole dishes. The New Orleans cookbook whose authenticity dependability, and wealth of information have made it a classic.

livre d'occasion Abebooks.de
Book Deals, Lewiston, NY, U.S.A. [60506629] [Rating: 4 (von 5)]
Frais d'envoi EUR 69.52
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
The New Orleans Cookbook - Rima Collin, Richard Collin
Livre non disponible
(*)
Rima Collin, Richard Collin:
The New Orleans Cookbook - livre d'occasion

1987

ISBN: 0394752759

ID: 1926258

Accurate, step-by-step recipes for a multitude of authentic dishes and concoctions, from countryside and city, traditional and contemporary, well-known and exotic, from the main cuisines of New OrleansTitle: The New Orleans CookbookAuthor: Collin, Rima/ Collin, RichardPublisher: Random House IncPublication Date: 1987/04/01Number of Pages: Binding Type: PAPERBACKLibrary of Congress: 74007729 cooking,cooking,regional and international,u.s. regional,holiday cooking Holiday Cooking, Alfred A. Knopf

livre d'occasion Thriftbooks.com
used Frais d'envoizzgl. Versandkosten, Livraison non-comprise
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
The New Orleans Cookbook: Creole, Cajun, And Louisiana French Recipes Past And Present - COLLIN, RIMA & RICHARD
Livre non disponible
(*)
COLLIN, RIMA & RICHARD:
The New Orleans Cookbook: Creole, Cajun, And Louisiana French Recipes Past And Present - Livres de poche

1987, ISBN: 9780394752754

ID: 13062886

Knopf, New York: 1987. Softcover. Very good condition. The most authentic and reliable gathering of great Cajun and Creole recipes from the city's grand restaurants and modest cafes, from mansions and from country kitchens. 288 delicious recipes carefully worked out so that you can reproduce, in your own kitchen, the true flavors of Cajun and Creole Dishes. Includes an Index. ISBN: 0394752759., Knopf, New York: 1987

livre d'occasion Biblio.com
Ad Infinitum Books
Frais d'envoi EUR 24.11
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
The New Orleans Cookbook: Creole, Cajun, and Louisiana French Recipes Past and Present - Collin, Richard
Livre non disponible
(*)
Collin, Richard:
The New Orleans Cookbook: Creole, Cajun, and Louisiana French Recipes Past and Present - Livres de poche

ISBN: 9780394752754

[ED: Taschenbuch], [PU: ALFRED A KNOPF], Two hundred eighty-eight delicious recipes carefully worked out so that you can reproduce, in your own kitchen, the true flavors of Cajun and Creole dishes. The New Orleans cookbook whose authenticity dependability, and wealth of information have made it a classic. Versandfertig in über 4 Wochen, [SC: 0.00], Neuware, gewerbliches Angebot

Nouveaux livres Booklooker.de
buecher.de GmbH & Co. KG
Frais d'envoiVersandkostenfrei, Versand nach Deutschland (EUR 0.00)
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.

< Retour aux résultats de recherche...
Détails sur le livre
The New Orleans Cookbook: Creole, Cajun, and Louisiana French Recipes Past and Present
Auteur:

Collin, Rima; Collin, Richard

Titre:

The New Orleans Cookbook: Creole, Cajun, and Louisiana French Recipes Past and Present

ISBN:

9780394752754

Two hundred eighty-eight delicious recipes carefully worked out so that you can reproduce, in your own kitchen, the true flavors of Cajun and Creole dishes. The New Orleans cookbook whose authenticity dependability, and wealth of information have made it a classic.

Informations détaillées sur le livre - The New Orleans Cookbook: Creole, Cajun, and Louisiana French Recipes Past and Present


EAN (ISBN-13): 9780394752754
ISBN (ISBN-10): 0394752759
Livre de poche
Date de parution: 1987
Editeur: ALFRED A KNOPF
272 Pages
Poids: 0,426 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 10.05.2007 22:19:43
Livre trouvé récemment le 07.02.2017 23:12:24
ISBN/EAN: 9780394752754

ISBN - Autres types d'écriture:
0-394-75275-9, 978-0-394-75275-4

< Retour aux résultats de recherche...
< pour archiver...
Livres en relation