- 5 Résultats
prix le plus bas: € 76,99, prix le plus élevé: € 155,00, prix moyen: € 96,59
1
Commander
sur Indigo.ca
C$ 132,95
(environ € 94,98)
CommanderLien sponsorisé

Wine Tasting: A Professional Handbook - nouveau livre

ISBN: 9780128018132

From OIV-award-winning author, Ronald S. Jackson,Wine Tasting: A Professional Handbook, Third Edition,is an essential guide for any professional or serious connoisseur seeking to understa… Plus…

new in stock. Frais d'envoizzgl. Versandkosten., Livraison non-comprise
2
Wine Tasting: A Professional Handbook (Food Science and Technology) - Jackson, Ronald S.
Commander
sur amazon.de
€ 155,00
Envoi: € 3,001
CommanderLien sponsorisé

Jackson, Ronald S.:

Wine Tasting: A Professional Handbook (Food Science and Technology) - edition reliée, livre de poche

2017, ISBN: 9780128018132

Academic Press, Gebundene Ausgabe, Auflage: 3, 430 Seiten, Publiziert: 2017-01-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 9780128018132, 3.13 kg, Verkaufsrang: 21059, Industrie, B… Plus…

Gut Frais d'envoiAuf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) TML Bookstore
3
Wine Tasting: A Professional Handbook (Food Science and Technology) - Jackson, Ronald S.
Commander
sur amazon.de
€ 76,99
Envoi: € 3,001
CommanderLien sponsorisé
Jackson, Ronald S.:
Wine Tasting: A Professional Handbook (Food Science and Technology) - edition reliée, livre de poche

2017

ISBN: 9780128018132

Academic Press, Gebundene Ausgabe, Auflage: 3, 430 Seiten, Publiziert: 2017-01-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 9780128018132, 3.13 kg, Verkaufsrang: 21059, Industrie, B… Plus…

Frais d'envoiDie angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00)
4
Wine Tasting - Jackson, Ronald
Commander
sur imosver.com
€ 78,00
CommanderLien sponsorisé
Jackson, Ronald:
Wine Tasting - nouveau livre

ISBN: 9780128018132

Wine Tasting editado por Elsevier uk, [PU: Academic Press]

ENG Frais d'envoiZzgl. Versandkosten., Livraison non-comprise Imosver
5
Commander
sur agapea.com
€ 78,00
CommanderLien sponsorisé
Wine Tasting: A Professional Handbook - nouveau livre

ISBN: 9780128018132

[PU: Academic Press]

Frais d'envoizzgl. Versandkosten., Livraison non-comprise agapea.com

1Comme certaines plateformes ne transmettent pas les conditions d'expédition et que celles-ci peuvent dépendre du pays de livraison, du prix d'achat, du poids et de la taille de l'article, d'une éventuelle adhésion de la plateforme, d'une livraison directe par la plateforme ou via un prestataire tiers (Marketplace), etc. il est possible que les frais de livraison indiqués par eurolivre ne correspondent pas à ceux de la plateforme qui propose l'article.

Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
Wine Tasting: A Professional Handbook

From OIV-award-winning author, Ronald S. Jackson, Wine Tasting: A Professional Handbook, Third Edition, is an essential guide for any professional or serious connoisseur seeking to understand both the theory and practice of wine tasting. From techniques for assessing wine properties and quality, including physiological, psychological, and physicochemical sensory evaluation, to the latest information on the types of wine, the author guides the reader to a clear and applicable understanding of the wine tasting process.

With its inclusion of illustrative data and testing technique descriptions, the book is ideal for both those who train tasters, those involved in designing wine tastings, and the connoisseur seeking to maximize their perception and appreciation of wine.

Contains revised and updated coverage, notably on the physiology and neurology of taste and odor perceptionIncludes expanded coverage of the statistical aspect of wine tasting (specific examples to show the process), qualitative wine tasting, wine language, the origins of wine quality, and food and wine combinationProvides a flow chart of wine tasting steps and production proceduresPresents practical details on wine storage and the problems that can occur both during and following bottle opening

Informations détaillées sur le livre - Wine Tasting: A Professional Handbook


EAN (ISBN-13): 9780128018132
ISBN (ISBN-10): 0128018135
Version reliée
Date de parution: 2017
Editeur: Academic Press

Livre dans la base de données depuis 2017-02-12T17:54:19+01:00 (Paris)
Page de détail modifiée en dernier sur 2022-03-19T18:51:52+01:00 (Paris)
ISBN/EAN: 9780128018132

ISBN - Autres types d'écriture:
0-12-801813-5, 978-0-12-801813-2
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: jackson, ronald kay
Titre du livre: science food, handbook


Autres livres qui pourraient ressembler au livre recherché:

Dernier livre similaire:
9780080921099 Wine Tasting: A Professional Handbook Ronald S. Jackson Author (Ronald S. Jackson)


< pour archiver...