. .
Français
France
Livres similaires
Autres livres qui pourraient ressembler au livre recherché:
Outils de recherche
s'inscrire

Connectez-vous avec Facebook:

S'inscrire
Mot de passe oublié?


Historique de recherche
Liste pense-bête
Liens vers eurolivre.fr

Partager ce livre sur…
Livre conseillé
Actualités
Conseils d'eurolivre.fr
Publicité
FILTRE
- 0 Résultats
prix le plus bas: 29,69 €, prix le plus élevé: 52,59 €, prix moyen: 40,88 €
Food and Language: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2009 - Hosking, Richard
Livre non disponible
(*)
Hosking, Richard:
Food and Language: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2009 - livre d'occasion

2009, ISBN: 9781903018798

ID: 7746377

Cooking may be simply the provision of nourishment palatable to the human body, but it needs language to soar beyond the kitchen stove and a viable vocabulary to make communication between cooks and diners profitable and possible. This is the rich field for the collective endeavours of the 28th Symposium at Oxford. Linguistics and etymology may be a tool for unravelling the history of foodstuffs and their migration from one culture to another; or language may supply a social and cultural subtext to what would otherwise be solely a culinary message; or the tools of literary criticism may be unleashed with profit on texts of cookery manuals or recipe books. Subjects covered include: Reading Between the Lines of a Japanese Menu; A Limousin-French dictionary as a source on the history of cooking; Sex, Food, and Valentine's Day: Language of Food - Language of Love; Russian food words: at home and abroad; Retrieving Food History through Linguistics; The Language of Butchery Diagrams; The sweet-sour journey of Sephardic cuisine and Ladino language; Gynaecophagia: metaphors of women as food in the Talmudic literature; and Western Dishes in Cantonese Cooking. The contributors are amateurs and academics from five continents and the style is fully referenced and academic. Food and Language: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2009 Hosking, Richard, Prospect Books (UK)

livre d'occasion Betterworldbooks.com
Frais d'envoizzgl. Versandkosten, Livraison non-comprise
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Food and Language: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2009 - Editor-Richard Hosking
Livre non disponible
(*)
Editor-Richard Hosking:
Food and Language: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2009 - Livres de poche

2009, ISBN: 9781903018798

ID: 456101187

Prospect Books, 2010-09-08. Paperback. Used:Good. Buy with confidence. Excellent Customer Service & Return policy. Ships Fast. Expedite Shipping Available., Prospect Books, 2010-09-08

livre d'occasion Biblio.com
Ergodebooks
Frais d'envoi EUR 14.58
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Food and Language Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2009 - Richard Hosking
Livre non disponible
(*)
Richard Hosking:
Food and Language Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2009 - nouveau livre

2009, ISBN: 9781903018798

ID: 9781903018798

Food and Language Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2009 Author :Richard Hosking 9781903018798 190301879X

Nouveaux livres printsasia.de
new Frais d'envoi EUR 0.00
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Food and Language - Richard Hoskings
Livre non disponible
(*)
Richard Hoskings:
Food and Language - Livres de poche

2010, ISBN: 9781903018798

ID: 13328192

[ED: 28], 28th, Softcover, Buch, [PU: Prospect Books]

Nouveaux livres Lehmanns.de
Frais d'envoiVersand in 10-20 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD (EUR 0.00)
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Food and Language: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2008
Livre non disponible
(*)
Food and Language: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2008 - nouveau livre

2008, ISBN: 9781903018798

ID: 4713181

Books

Nouveaux livres Foyles.co.uk
Nr. Frais d'envoi, , zzgl. Versandkosten, Livraison non-comprise
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.

Détails sur le livre
Food and Language
Auteur:

Hosking, Richard

Titre:

Food and Language

ISBN:

More than 40 essays about the interaction of food and language, the proceedings of the Oxford Symposium on Food & Cookery 2009.

Informations détaillées sur le livre - Food and Language


EAN (ISBN-13): 9781903018798
ISBN (ISBN-10): 190301879X
Livre de poche
Date de parution: 2010
Editeur: PROSPECT BOOKS
Poids: 0,839 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 28.08.2011 19:16:07
Livre trouvé récemment le 04.07.2017 20:50:09
ISBN/EAN: 190301879X

ISBN - Autres types d'écriture:
1-903018-79-X, 978-1-903018-79-8


< pour archiver...
Livres en relation