. .
Français
France
Outils de recherche
s'inscrire

Connectez-vous avec Facebook:

S'inscrire
Mot de passe oublié?


Historique de recherche
Liste pense-bête
Liens vers eurolivre.fr

Partager ce livre sur…
Livre conseillé
Actualités
Conseils d'eurolivre.fr
Publicité
FILTRE
- 0 Résultats
prix le plus bas: 0,00 €, prix le plus élevé: 51,68 €, prix moyen: 35,67 €
Authenticity in the Kitchen - Richard Hosking
Livre non disponible
(*)
Richard Hosking:

Authenticity in the Kitchen - nouveau livre

ISBN: 9781903018477

ID: HflTVd898PAC

453 Seiten, The Oxford Symposium on Food on Cookery continues to be the premier English conference on this topic, gathering academics, professional writers and amateurs from Britain, the USA, Australia and many other countries to discuss contributions on a single agreed topic. Forty seven papers are contributed by authors from Britain and abroad including the food writers Caroline Conran, Fuchsia Dunlop, William Rubel and Colleen Taylor Sen; food historians and academics including Ursula Heinzelmann, Sharon Hudgins, Bruce Kraig, Valery Mars, Charles Perry and Susan Weingarten. The subjects range extremely widely from the food of medieval English and Spanish jews; wild boar in Europe; the identity of liquamen and other Roman sauces; the production of vinegar in the Philippines; the nature of Indian restaurant food; and food in 19th century Amsterdam., Cooking, Oxford Symposium

Nouveaux livres Google.com
Frais d'envoiDownload, kostenloses E-Book (EUR 0.00)
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005 - Richard Hosking
Livre non disponible
(*)

Richard Hosking:

Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005 - nouveau livre

2005, ISBN: 9781903018477

ID: 9781903018477

Richard Hosking, Paperback - ILLUSTRATE, English-language edition, Pub by Prospect Books Books, Cooking & Cookbooks~~History, Authenticity-in-the-Kitchen~~Richard-Hosking, 999999999, Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005, Richard Hosking, 1903018471, Prospect Books, , , , , Prospect Books

Nouveaux livres Barnesandnoble.com
MPN: , SKU 9781903018477 Frais d'envoizzgl. Versandkosten, Livraison non-comprise
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005 - Richard Hosking
Livre non disponible
(*)
Richard Hosking:
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005 - Livres de poche

2005

ISBN: 1903018471

[SR: 2216621], Paperback, [EAN: 9781903018477], Prospect Books, Prospect Books, Book, [PU: Prospect Books], Prospect Books, 271043, Gastronomy, 271071, Reference & Gastronomy, 66, Food & Drink, 1025612, Subjects, 266239, Books, 271044, History of Food, 271071, Reference & Gastronomy, 66, Food & Drink, 1025612, Subjects, 266239, Books

livre d'occasion Amazon.co.uk
Brit-Books
Gebraucht Frais d'envoiEuropa Zone 1: GBP 5,48 pro Produkt.. Usually dispatched within 1-2 business days (EUR 6.75)
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food & Cookery 2005 - Richard Hosking (Editor)
Livre non disponible
(*)
Richard Hosking (Editor):
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food & Cookery 2005 - Livres de poche

2005, ISBN: 9781903018477

ID: 598654445

Prospect Books, 2006-09-01. Paperback. Used:Good. Buy with confidence. Excellent Customer Service & Return policy. Ships Fast. Expedite Shipping Available., Prospect Books, 2006-09-01

livre d'occasion Biblio.com
Ergodebooks
Frais d'envoi EUR 15.11
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food & Cookery 2005 - Richard Hosking (Editor)
Livre non disponible
(*)
Richard Hosking (Editor):
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food & Cookery 2005 - Livres de poche

2006, ISBN: 1903018471

ID: 11807784413

[EAN: 9781903018477], Neubuch, [PU: Prospect Books], Cooking|General, Cooking|History

Nouveaux livres Abebooks.de
ExtremelyReliable, RICHMOND, TX, U.S.A. [8304062] [Rating: 5 (von 5)]
NEW BOOK Frais d'envoi EUR 14.17
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.

< Retour aux résultats de recherche...
Détails sur le livre
Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005
Auteur:

Richard Hosking

Titre:

Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005

ISBN:

1903018471

The Oxford Symposium on Food on Cookery continues to be the premier English conference on this topic, gathering academics, professional writers and amateurs from Britain, the USA, Australia and many other countries to discuss contributions on a single agreed topic. Forty seven papers are contributed by authors including the food writers Caroline Conran, Fuchsia Dunlop, William Rubel and Colleen Taylor Sen; food historians and academics including Ursula Heinzelmann, Sharon Hudgins, Bruce Kraig, Valery Mars, Charles Perry and Susan Weingarten. The subjects range widely from the food of medieval English and Spanish jews; wild boar in Europe; the identity of liquamen and other Roman sauces; the production of vinegar in the Philippines; the nature of Indian restaurant food; and food in 19th century Amsterdam.

Informations détaillées sur le livre - Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005


EAN (ISBN-13): 9781903018477
ISBN (ISBN-10): 1903018471
Livre de poche
Date de parution: 2006
Editeur: Prospect Books
453 Pages
Poids: 0,794 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 26.02.2008 07:12:25
Livre trouvé récemment le 06.07.2016 09:59:55
ISBN/EAN: 1903018471

ISBN - Autres types d'écriture:
1-903018-47-1, 978-1-903018-47-7

< Retour aux résultats de recherche...
< pour archiver...
Livres en relation