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Eric Dickinson, Eric Dickinson, B. Bergenstahl:

Food Colloids: Proteins, Lipids and Polysaccharides (Special Publication) (Special Publications) - edition reliée, livre de poche

ISBN: 085404776X

[SR: 5472439], Hardcover, [EAN: 9780854047765], Royal Society of Chemistry / Woodhead Publishing Limited, Royal Society of Chemistry / Woodhead Publishing Limited, Book, [PU: Royal Societ… Plus…

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Dickinson, E. / Bergenstahl, B.:

Food Colloids: Proteins, Lipids and Polysaccharides - livre d'occasion

ISBN: 9780854047765

This book describes new developments in the theory and practice of the formulation of food emulsions, dispersions, gels, and foams. It provides a link between current research on the fund… Plus…

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DICKINSON, E, BERGENSTAHL, B:
FOOD COLLOIDS: PROTEINS, LIPID (Special Publication) - edition reliée, livre de poche

1997

ISBN: 9780854047765

Royal Society of Chemistry, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1997, 17 Seiten, Publiziert: 1997-12-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Industrie, Branchen & Berufe, Business & Karriere, Kategori… Plus…

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1997, ISBN: 9780854047765

Royal Society of Chemistry, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1997, 17 Seiten, Publiziert: 1997-12-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Industrie, Branchen & Berufe, Business & Karriere, Kategori… Plus…

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Special Publications Food Colloids Proteins Lipids and Polysaccharides No 192 1997 Hardcover - livre d'occasion

1997, ISBN: 085404776X

[EAN: 9780854047765], Gebraucht, guter Zustand, Science|Biotechnology, Science|Chemistry|Organic, Science|Life Sciences|Biochemistry, Technology|Food Science, Book Condition: Good

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Détails sur le livre

Informations détaillées sur le livre - FOOD COLLOIDS: PROTEINS, LIPID (Special Publication)


EAN (ISBN-13): 9780854047765
ISBN (ISBN-10): 085404776X
Version reliée
Date de parution: 1997
Editeur: Royal Society of Chemistry

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ISBN/EAN: 085404776X

ISBN - Autres types d'écriture:
0-85404-776-X, 978-0-85404-776-5
Autres types d'écriture et termes associés:
Titre du livre: polysaccharide, food polysaccharides


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