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C. Lynn Rust, Robert E. Knipe:

Thermal Processing of Ready-To-Eat Meat Products - nouveau livre

ISBN: 9780813801483

Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products provides critical technical information on all aspects of thermal processing of RTE meat products. Edited and authored by the most experie… Plus…

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Knipe, C: Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products - edition reliée, livre de poche

2009, ISBN: 9780813801483

Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products provides critical technical information on all aspects of thermal processing of RTE meat products. Edited and authored by the most experie… Plus…

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Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products - Première édition

2009

ISBN: 9780813801483

Edition reliée

Wiley-Blackwell, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1. 256 Seiten, Publiziert: 2009-10-16T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 0.54 kg, Industrie, Branchen & Berufe, Business & Karriere, Kategorien, … Plus…

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Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products - Première édition

2009, ISBN: 9780813801483

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Thermal Processing of Ready-To-Eat Meat Products - Livres de poche

ISBN: 9780813801483

*Thermal Processing of Ready-To-Eat Meat Products* / gebundene Ausgabe für 298.49 € / Aus dem Bereich: Bücher, Ratgeber, Essen & Trinken Medien > Bücher nein Buch (gebunden) Hardcover;Nat… Plus…

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Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products

Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products provides critical technical information on all aspects of thermal processing of RTE meat products. Edited and authored by the most experienced and knowledgeable people in the meat industry on this subject, the book addresses all technical and regulatory aspects of the production of RTE meat products, such as heat and mass transfer, pathogen lethality, post-packaging pasteurization, sanitary design, predictive equations and supportive documentation for HACCP.

Informations détaillées sur le livre - Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products


EAN (ISBN-13): 9780813801483
ISBN (ISBN-10): 0813801486
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 2009
Editeur: Knipe, C. Lynn, Rust, Robert E. Wiley-Blackwell
237 Pages
Poids: 0,522 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 2008-05-31T22:07:40+02:00 (Paris)
Page de détail modifiée en dernier sur 2023-11-28T16:06:30+01:00 (Paris)
ISBN/EAN: 0813801486

ISBN - Autres types d'écriture:
0-8138-0148-6, 978-0-8138-0148-3
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: rust, lynn
Titre du livre: products, therma, eat not eat, need for meat, ready for anything


Données de l'éditeur

Auteur: C. Lynn Knipe; Robert E. Rust
Titre: Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products
Editeur: John Wiley & Sons
248 Pages
Date de parution: 2009-10-16
Poids: 1,536 kg
Langue: Anglais
209,00 € (DE)
Not available (reason unspecified)
187mm x 264mm x 44mm

BB; GB; Hardcover, Softcover / Biologie/Landwirtschaft, Gartenbau, Forstwirtschaft, Fischerei, Ernährung; Landwirtschaft; Lebensmittelkonservierung; Lebensmitteltechnik; Fertiggericht; Wärmebehandlung; Fleischverarbeitung

Chapter 1 Heat and Mass Transfer Chapter 2 Microbiology of Cooked Meats Chapter 3 Fundamentals of Continuous Thermal Processing Chapter 4 Thermal Processing of Slurries Chapter 5 Processing Interventions to Inhibit Listeramonocytogenes Growth in Ready-to-Eat Meat Products Chapter 6 Introduction to Lethality Equations Chapter 7 Predictive Microbiology Information Portal with Particular Reference to the USDA--Pathogen Modeling Program Chapter 8 Supporting Documentation Materials for HACCP Decisions Chapter 9 The 10 Principles of Sanitary Design for Ready-to-Eat Processing Equipment Chapter 10 Principles of Sanitary Design for Facilities Chapter 11 Third Party Audits Chapter 12 Food Safety Beyond Guidelines and Regulations Appendix A Objectives and Critical Elements of Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products

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