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Lynch, Francis T.:

Book of Yields Accuracy in Food Costing and Purchasing - Livres de poche

2010, ISBN: 9780470197493

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The Book of Yields - Livres de poche

2001, ISBN: 9780470197493

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Das Buch der Erträge Genauigkeit in der Lebensmittelkosten und Einkauf
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Das Buch der Erträge Genauigkeit in der Lebensmittelkosten und Einkauf - livre d'occasion

ISBN: 0470197498

Accuracy in Food Costing and Purchasing. The Book of Yields. - Great overall condition. No major blemishes. No writing. Very Good, Festpreisangebot, [LT: FixedPrice], [PU: Wiley]

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Lynch, Francis T.:
The Book of Yields: Accuracy in Food Costing and Purchasing - Livres de poche

2010, ISBN: 9780470197493

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Lynch, Francis T.:
The Book of Yields: Accuracy in Food Costing and Purchasing - Livres de poche

2010, ISBN: 0470197498

[EAN: 9780470197493], Nouveau livre, [SC: 27.41], [PU: Wiley], Special order direct from the distributor, Books

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Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
The Book of Yields

The only product with yield information for more than 1,000 raw food ingredients, The Book of Yields, Eighth Edition is the chef's best resource for planning, costing, and preparing food more quickly and accurately. Now revised and updated in a new edition, this reference features expanded coverage while continuing the unmatched compilation of measurements, including weight-to-volume equivalents, trim yields, and cooking yields. With helpful worksheets; a clear organisation by food type; and a convenient, durable comb binding, The Book of Yields, Eighth Edition is a must-have culinary resource.

Informations détaillées sur le livre - The Book of Yields


EAN (ISBN-13): 9780470197493
ISBN (ISBN-10): 0470197498
Livre de poche
Date de parution: 2010
Editeur: John Wiley & Sons Inc
297 Pages
Poids: 0,753 kg
Langue: eng/Englisch

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ISBN/EAN: 0470197498

ISBN - Autres types d'écriture:
0-470-19749-8, 978-0-470-19749-3
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: lynch, francis, chef
Titre du livre: purchasing, book, the yield, food


Données de l'éditeur

Auteur: Francis T. Lynch
Titre: The Book of Yields - Accuracy in Food Costing and Purchasing
Editeur: John Wiley & Sons
320 Pages
Date de parution: 2011-01-28
Poids: 0,757 kg
Langue: Anglais
179,00 € (DE)
223mm x 277mm x 16mm

BC; Paperback; Hardcover, Softcover / Wirtschaft/Einzelne Wirtschaftszweige, Branchen; Hotel- und Gastronomieberufe, Bewirtung; Hotelgewerbe, Gastronomie u. Touristik; Hospitality Accounting; Gastronomie; Rechnungswesen im Hotel- u. Gaststättengewerbe; Hospitality; Rechnungswesen im Hotel- u. Gaststättengewerbe; Dienstleistungsgewerbe, Gastgewerbe

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