. .
Français
France
Livres similaires
Autres livres qui pourraient ressembler au livre recherché:
Outils de recherche
s'inscrire

Connectez-vous avec Facebook:

S'inscrire
Mot de passe oublié?


Historique de recherche
Liste pense-bête
Liens vers eurolivre.fr

Partager ce livre sur…
Livre conseillé
Actualités
Conseils d'eurolivre.fr
Publicité
FILTRE
- 0 Résultats
prix le plus bas: 25,32 €, prix le plus élevé: 69,31 €, prix moyen: 43,14 €
Knife Skills For Chefs
Livre non disponible
(*)

Knife Skills For Chefs - nouveau livre

ISBN: 9780131180185

ID: 15270280

Knife Skills for Chefs captures the experience and expertise of Christopher Day and reveals how to select, maintain and USE knives in the professional kitchen. Endorsed by the American Culinary Federation (ACF), it contains step-by-step instructions and numerous four-color photographs that make techniques easy to understand and simple to follow. Comprehensive in coverage, the book contains. Knife Skills for Chefs captures the experience and expertise of Christopher Day and reveals how to select, maintain and USE knives in the professional kitchen. Endorsed by the American Culinary Federation (ACF), it contains step-by-step instructions and numerous four-color photographs that make techniques easy to understand and simple to follow. Comprehensive in coverage, the book contains chapters on history and production, knife selection, knife maintenance, basic knife cuts, simple garnishing techniques and knife sanitation, safety and storage. KEY TOPICS: Written by Christopher Day, who is considered one of the country's foremost authorities on knives and is the corporate chef for Mercer Tool Corp, a knife manufacturing company. Co-authored by Brenda Carlos, who is an experienced author and a regular contributor to two American Culinary Federation magazines: The National Culinary Review and Sizzle. Provides a quick overview of the history of knife making and a look at the manufacturing process used in high-quality forged knives. Introduces readers to the basic knives used in a professional kitchen and emphasizes how to select the best tool for the job. Shows readers step-by-step how to dice, chop, mince, paysanne, rondelle, oblique, tourne, chiffonade, butterfly, carving/slicing, gaufrette, and even opening clams and oysters. Includes large photos that make it easy to learn proper culinary techniques and procedures. This is an ideal reference that reinforces the artistry and skills that provide the foundation for a successful culinary career. Books, Food and Drink~~General cookery & Recipes, Knife Skills For Chefs~~Book~~9780131180185~~Christopher P. Day, Brenda R. Carlos, , , , , , , , , ,, [PU: Prentice Hall]

Nouveaux livres Hive.co.uk
MPN: , SKU 15270280 Frais d'envoizzgl. Versandkosten, Livraison non-comprise
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Knife Skills for Chefs - Christopher P. Day
Livre non disponible
(*)

Christopher P. Day:

Knife Skills for Chefs - Livres de poche

ISBN: 9780131180185

ID: INF3002618442

`Endorsed by the American Culinary Federation Foundation`--Cover. Knife Skills for Chefs: `Endorsed by the American Culinary Federation Foundation`--Cover. Cooking / Wine COOKING / Methods / Professional COOKING / Methods / Special Appliances, Prentice Hall

livre d'occasion Rheinberg-Buch.de
Taschenbuch, Englisch, Gebraucht Frais d'envoiAb 20¤ Versandkostenfrei in Deutschland, , DE. (EUR 0.00)
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Knife Skills for Chefs - Brenda R. Carlos Christopher P. Day
Livre non disponible
(*)
Brenda R. Carlos Christopher P. Day:
Knife Skills for Chefs - nouveau livre

ISBN: 9780131180185

ID: 9780131180185

Knife Skills for Chefs Author :Brenda R. Carlos Christopher P. Day 9780131180185 0131180185, [PU: Prentice Hall]

Nouveaux livres printsasia.de
new Frais d'envoi EUR 0.00
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Knife Skills for Chefs - Christopher P. Day; Brenda R. Carlos
Livre non disponible
(*)
Christopher P. Day; Brenda R. Carlos:
Knife Skills for Chefs - Livres de poche

2005, ISBN: 9780131180185

ID: 6694128

Softcover, Buch, [PU: Prentice Hall]

Nouveaux livres Lehmanns.de
Frais d'envoiVersand in 10-20 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD (EUR 0.00)
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Knife Skills for Chefs - Day, Christopher P./ Carlos, Brenda R.
Livre non disponible
(*)
Day, Christopher P./ Carlos, Brenda R.:
Knife Skills for Chefs - nouveau livre

ISBN: 0131180185

ID: 0131180185

[PU: Prentice Hall]

Nouveaux livres English-Book-Service
Frais d'envoiLivraison non-comprise
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.

< Retour aux résultats de recherche...
Détails sur le livre
Knife Skills for Chefs
Auteur:

Day, Christopher P.

Titre:

Knife Skills for Chefs

ISBN:

0131180185

"Endorsed by the American Culinary Federation Foundation"--Cover.

Informations détaillées sur le livre - Knife Skills for Chefs


EAN (ISBN-13): 9780131180185
ISBN (ISBN-10): 0131180185
Livre de poche
Date de parution: 2006
Editeur: Prentice Hall
172 Pages
Poids: 0,318 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 12.04.2007 20:00:58
Livre trouvé récemment le 10.01.2017 14:12:20
ISBN/EAN: 0131180185

ISBN - Autres types d'écriture:
0-13-118018-5, 978-0-13-118018-5

< Retour aux résultats de recherche...
< pour archiver...
Livres en relation