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Indiana Univ Pr:

Cooking, Eating, Thinking: Transformative Philosophies in Food - livre d'occasion

1992, ISBN: 9780253315991

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Deane W. Curtin, Lisa M. Heldke:

Cooking, Eating, Thinking: Transformative Philosophies in Food - livre d'occasion

1992, ISBN: 9780253315991

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Deane W. Curtin (Editor), Lisa M. Heldke (Editor):
Cooking, Eating, Thinking: Transformative Philosophies in Food - Première édition

1992

ISBN: 0253315999

Edition reliée

[EAN: 9780253315991], Neubuch, [PU: Indiana Univ Pr], Psychology & Psychiatry|General

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Cooking, Eating, Thinking: Transformative Philosophies in Food - edition reliée, livre de poche

1992, ISBN: 0253315999

[EAN: 9780253315991], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Indiana Univ Pr], Good condition, some are ex-library and can have markings.

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Cooking, Eating, Thinking: Transformative Philosophies in Food - livre d'occasion

1992, ISBN: 9780253315991

Some may have high-lighting or writings, some are ex-library., Gebraucht, guter Zustand, [PU: Indiana University Press]

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Détails sur le livre

Informations détaillées sur le livre - Cooking, Eating, Thinking: Transformative Philosophies in Food


EAN (ISBN-13): 9780253315991
ISBN (ISBN-10): 0253315999
Version reliée
Date de parution: 1992
Editeur: John Wiley & Sons

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ISBN/EAN: 0253315999

ISBN - Autres types d'écriture:
0-253-31599-9, 978-0-253-31599-1
Autres types d'écriture et termes associés:
Titre du livre: cooking eating thinking


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