- 5 Résultats
prix le plus bas: € 5,45, prix le plus élevé: € 145,17, prix moyen: € 104,30
1
Introduction to Food Biotechnology - Perry Johnson-Green
Commander
sur lehmanns.de
€ 124,30
Envoi: € 0,001
CommanderLien sponsorisé
Perry Johnson-Green:

Introduction to Food Biotechnology - edition reliée, livre de poche

2002, ISBN: 9780849311529

Buch, Hardcover, Universities throughout the US and the rest of the world offer Food Biotechnology courses. However, until now, professors lacked a single, comprehensive text to present t… Plus…

Frais d'envoiVersand in 10-15 Tagen. (EUR 0.00)
2
Introduction to Food Biotechnology
Commander
sur Indigo.ca
C$ 216,50
(environ € 145,17)
CommanderLien sponsorisé
Introduction to Food Biotechnology - nouveau livre

ISBN: 9780849311529

Universities throughout the US and the rest of the world offer Food Biotechnology courses. However, until now, professors lacked a single, comprehensive text to present to their students.… Plus…

new in stock. Frais d'envoizzgl. Versandkosten., Livraison non-comprise
3
Commander
sur Biblio.co.uk
£ 4,60
(environ € 5,45)
Envoi: € 5,861
CommanderLien sponsorisé
Johnson-Green, Perry:
Introduction to Food Biotechnology (Contemporary Food Science) - livre d'occasion

ISBN: 9780849311529

CRC Press. Used - Good. Ships from UK in 48 hours or less (usually same day). Your purchase helps support the African Children's Educational Trust (A-CET). Ex-library, so some stamp… Plus…

Frais d'envoi EUR 5.86 Phatpocket Limited
4
Introduction to Food Biotechnology - Perry Johnson-Green
Commander
sur lehmanns.de
€ 128,10
Envoi: € 0,001
CommanderLien sponsorisé
Perry Johnson-Green:
Introduction to Food Biotechnology - edition reliée, livre de poche

2002, ISBN: 9780849311529

Buch, Hardcover, [PU: Crc Press Inc], Crc Press Inc, 2002

Frais d'envoiVersand in 10-15 Tagen. (EUR 0.00)
5
Commander
sur lehmanns.de
€ 118,50
Envoi: € 13,951
CommanderLien sponsorisé
Perry Johnson-Green:
Introduction to Food Biotechnology - edition reliée, livre de poche

2002, ISBN: 9780849311529

Hardcover, Buch, [PU: Crc Press Inc]

Frais d'envoiVersand in 10-15 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 13.95)

1Comme certaines plateformes ne transmettent pas les conditions d'expédition et que celles-ci peuvent dépendre du pays de livraison, du prix d'achat, du poids et de la taille de l'article, d'une éventuelle adhésion de la plateforme, d'une livraison directe par la plateforme ou via un prestataire tiers (Marketplace), etc. il est possible que les frais de livraison indiqués par eurolivre ne correspondent pas à ceux de la plateforme qui propose l'article.

Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
Introduction to Food Biotechnology

Unique in its approach, Introduction to Food Biotechnology describes, explains, and discusses biotechnology within the context of human nutrition, food production, and food processing. Written for undergraduate students in Food Science and Nutrition who do not have a background in molecular biology, it provides full explanations of many of the technically difficult aspects of biotechnology. The book addresses a comprehensive range of topics in food biotechnology: cell culture, transgenic organisms, regulatory policy, safety issues, and consumer concerns.

Informations détaillées sur le livre - Introduction to Food Biotechnology


EAN (ISBN-13): 9780849311529
ISBN (ISBN-10): 0849311527
Version reliée
Date de parution: 2002
Editeur: Crc Press Inc
293 Pages
Poids: 0,567 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 2007-05-27T19:21:14+02:00 (Paris)
Page de détail modifiée en dernier sur 2022-03-10T23:04:19+01:00 (Paris)
ISBN/EAN: 9780849311529

ISBN - Autres types d'écriture:
0-8493-1152-7, 978-0-8493-1152-9
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: johson, john perry, johnson, green
Titre du livre: biotechnology introduction, intro biotechnology


< pour archiver...