ISBN: 9780854047000
Food macromolecules play a crucial role in the formulation of a wide range of food products such as beverages, bread, cheese, dressings, desserts, ice-cream, and spreads. This book presen… Plus…
Indigo.ca new in stock. Frais d'envoizzgl. Versandkosten., Livraison non-comprise Details... |
1995, ISBN: 9780854047000
Edition reliée
Editor: Dickinson, Eric, Editor: Lorient, D, Royal Society of Chemistry, Hardcover, Auflage: 1, 380 Seiten, Publiziert: 1995-12-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: No, 1.05… Plus…
amazon.com Amazon.com Frais d'envoiUsually ships within 2 to 3 days. Lieferung von Amazon., Livraison non-comprise Details... |
1995, ISBN: 085404700X
Edition reliée
[EAN: 9780854047000], Neubuch, [PU: Royal Society of Chemistry], 1st edition. 380 pages. 8.98x6.30x1.97 inches. In Stock., Books
AbeBooks.de Revaluation Books, Exeter, United Kingdom [2134736] [Rating: 5 (von 5)] NEW BOOK. Frais d'envoi EUR 11.66 Details... |
1995, ISBN: 085404700X
[EAN: 9780854047000], Neubuch, [PU: Royal Society of Chemistry], PRINT ON DEMAND Book; New; Fast Shipping from the UK., Books
AbeBooks.de Ria Christie Collections, Uxbridge, United Kingdom [59718070] [Rating: 5 (von 5)] NEW BOOK. Frais d'envoi EUR 1.74 Details... |
ISBN: 9780854047000
Food Macromolecules and Colloids Hardcover New Books, Royal Society of Chemistry
Knetbooks.com new in stock. Frais d'envoiplus shipping costs., Livraison non-comprise Details... |
ISBN: 9780854047000
Food macromolecules play a crucial role in the formulation of a wide range of food products such as beverages, bread, cheese, dressings, desserts, ice-cream, and spreads. This book presen… Plus…
1995, ISBN: 9780854047000
Edition reliée
Editor: Dickinson, Eric, Editor: Lorient, D, Royal Society of Chemistry, Hardcover, Auflage: 1, 380 Seiten, Publiziert: 1995-12-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: No, 1.05… Plus…
1995
ISBN: 085404700X
Edition reliée
[EAN: 9780854047000], Neubuch, [PU: Royal Society of Chemistry], 1st edition. 380 pages. 8.98x6.30x1.97 inches. In Stock., Books
1995, ISBN: 085404700X
[EAN: 9780854047000], Neubuch, [PU: Royal Society of Chemistry], PRINT ON DEMAND Book; New; Fast Shipping from the UK., Books
ISBN: 9780854047000
Food Macromolecules and Colloids Hardcover New Books, Royal Society of Chemistry
Données bibliographiques du meilleur livre correspondant
Auteur: | |
Titre: | |
ISBN: |
Informations détaillées sur le livre - Food Macromolecules and Colloids (Special Publications)
EAN (ISBN-13): 9780854047000
ISBN (ISBN-10): 085404700X
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 1995
Editeur: Royal Society of Chemistry
380 Pages
Langue: eng/Englisch
Livre dans la base de données depuis 2008-01-11T17:45:07+01:00 (Paris)
Page de détail modifiée en dernier sur 2023-07-18T09:03:17+02:00 (Paris)
ISBN/EAN: 085404700X
ISBN - Autres types d'écriture:
0-85404-700-X, 978-0-85404-700-0
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: michael baker, dickinson, society
Titre du livre: macromolecules, marketing, tissue engineering
Autres livres qui pourraient ressembler au livre recherché:
Dernier livre similaire:
9781847550873 Food Macromolecules and Colloids (Eric Dickinson, D Lorient)
< pour archiver...