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Handbook Of Practical Cookery, For Ladies And Professional Cooks: Containing The Whole Science And Art Of Preparing Human Food (1868) - edition reliée, livre de poche

2008, ISBN: 9780548967072

Kessinger Publishing, LLC, Hardcover, Auflage: First Edition, 484 Seiten, Publiziert: 2008-06-02T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.87 kg, French, European, Regional & International, Cookb… Plus…

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2008, ISBN: 9780548967072

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Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks: Containing the Whole Science and Art of Preparing Human Food (1868) - nouveau livre

ISBN: 0548967075

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2008, ISBN: 9780548967072

Kessinger Publishing, LLC, Hardcover, 484 Seiten, Publiziert: 2008-06-02T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.87 kg, Books Global Store, Special Features, Books, Wholefood & Organic, Diets &… Plus…

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2008, ISBN: 9780548967072

Gebunden, 484 Seiten, 235mm x 157mm x 33mm, Sprache(n): eng This book is a facsimile reprint and may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Versandko… Plus…

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Détails sur le livre

Informations détaillées sur le livre - Handbook Of Practical Cookery, For Ladies And Professional Cooks: Containing The Whole Science And Art Of Preparing Human Food (1868)


EAN (ISBN-13): 9780548967072
ISBN (ISBN-10): 0548967075
Version reliée
Date de parution: 2008
Editeur: Kessinger Publishing, LLC
484 Pages
Poids: 0,875 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 2008-08-05T17:57:55+02:00 (Paris)
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ISBN/EAN: 0548967075

ISBN - Autres types d'écriture:
0-548-96707-5, 978-0-548-96707-2
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: blot
Titre du livre: handbook food science, food art, the art being human, practical cookery


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