- 5 Résultats
prix le plus bas: € 24,99, prix le plus élevé: € 38,47, prix moyen: € 32,45
1
A Treatise on Adulterations of Food   and Culinary Poisons (Large Print Edition) - Friedrich Christian Accum
Commander
sur Indigo.ca
C$ 40,95
(environ € 29,13)
CommanderLien sponsorisé
Friedrich Christian Accum:

A Treatise on Adulterations of Food and Culinary Poisons (Large Print Edition) - nouveau livre

ISBN: 9780554258171

This is a pre-1923 historical reproduction that was curated for quality. Quality assurance was conducted on each of these books in an attempt to remove books with imperfections introduced… Plus…

  - new Free shipping on orders above $25 Frais d'envoizzgl. Versandkosten, Livraison non-comprise
2
A Treatise on Adulterations of Food and Culinary Poisons - Fredrick Accum, Friedrich Accum
Commander
sur bol.com
€ 24,99
Envoi: € 4,001
CommanderLien sponsorisé

Fredrick Accum, Friedrich Accum:

A Treatise on Adulterations of Food and Culinary Poisons - nouveau livre

2008, ISBN: 9780554258171

Friedrich Accum's 1820 volume aims to educated readers as to the many ways in which food can be adulterated. Through an understanding of food adulteration, readers can prevent food poison… Plus…

  - Nieuw, 2 - 3 weken. Frais d'envoi2 - 3 weken. (EUR 4.00) bol.com
3
Commander
sur Biblio.com
$ 41,10
(environ € 38,44)
Envoi: € 14,031
CommanderLien sponsorisé
Friedrich Christian Accum:
A Treatise on Adulterations of Food and Culinary Poisons (Large Print Edition) - edition reliée, livre de poche

2008

ISBN: 9780554258171

BiblioLife, 2008-08-18. Large type edition. Hardcover. Used:Good. Buy with confidence. Excellent Customer Service & Return policy. Ships Fast. 24*7 Customer Service., BiblioLife, 20… Plus…

  - Frais d'envoi EUR 14.03 Ergodebooks
4
Commander
sur Biblio.com
$ 45,40
(environ € 38,47)
Envoi: € 12,711
CommanderLien sponsorisé
Friedrich Christian Accum:
A Treatise on Adulterations of Food and Culinary Poisons (Large Print Edition) - edition reliée, livre de poche

2008, ISBN: 9780554258171

BiblioLife, 2008-08-18. Large type edition. Hardcover. Used:Good., BiblioLife, 2008-08-18

  - Frais d'envoi EUR 12.71 Ergodebooks
5
Commander
sur Biblio.com
$ 36,86
(environ € 31,24)
Envoi: € 17,791
CommanderLien sponsorisé
Friedrich Christian Accum:
A Treatise on Adulterations of Foodand Culinary Poisons (Large Print Edition) - edition reliée, livre de poche

ISBN: 9780554258171

BiblioLife. Hardcover. New. NEW BOOK, BiblioLife

  - Frais d'envoi EUR 17.79 Bookshopee

1Comme certaines plateformes ne transmettent pas les conditions d'expédition et que celles-ci peuvent dépendre du pays de livraison, du prix d'achat, du poids et de la taille de l'article, d'une éventuelle adhésion de la plateforme, d'une livraison directe par la plateforme ou via un prestataire tiers (Marketplace), etc. il est possible que les frais de livraison indiqués par eurolivre ne correspondent pas à ceux de la plateforme qui propose l'article.

Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
A Treatise on Adulterations of Food and Culinary Poisons

This is a pre-1923 historical reproduction that was curated for quality. Quality assurance was conducted on each of these books in an attempt to remove books with imperfections introduced by the digitization process. Though we have made best efforts - the books may have occasional errors that do not impede the reading experience. We believe this work is culturally important and have elected to bring the book back into print as part of our continuing commitment to the preservation of printed works worldwide.

Informations détaillées sur le livre - A Treatise on Adulterations of Food and Culinary Poisons


EAN (ISBN-13): 9780554258171
ISBN (ISBN-10): 055425817X
Version reliée
Date de parution: 2008
Editeur: BiblioLife

Livre dans la base de données depuis 2008-11-26T19:34:23+01:00 (Paris)
Page de détail modifiée en dernier sur 2017-10-19T13:46:44+02:00 (Paris)
ISBN/EAN: 9780554258171

ISBN - Autres types d'écriture:
0-554-25817-X, 978-0-554-25817-1
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: accum, friedrich christian
Titre du livre: accum, treatise adulterations food and culinary poisons


< pour archiver...