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The Chemistry of Breadmaking - Livres de poche

2010, ISBN: 1177165740, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Frais d'envoiVersandkostenfrei innerhalb der BRD

Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: Nabu Press, 244 Seiten, L=246mm, B=189mm, H=13mm, Gew.=440gr, [GR: 25500 - TB/Geschichte], [SW: - History - General History], Ka… Plus…

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The Chemistry Of Breadmaking - nouveau livre

ISBN: 9781177165747

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Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
The Chemistry of Breadmaking

This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. that were either part of the original artifact, or were introduced by the scanning process. We believe this work is culturally important, and despite the imperfections, have elected to bring it back into print as part of our continuing commitment to the preservation of printed works worldwide. We appreciate your understanding of the imperfections in the preservation process, and hope you enjoy this valuable book.

Informations détaillées sur le livre - The Chemistry of Breadmaking


EAN (ISBN-13): 9781177165747
ISBN (ISBN-10): 1177165740
Livre de poche
Date de parution: 2010
Editeur: Nabu Press
244 Pages
Poids: 0,440 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 2009-04-12T11:47:47+02:00 (Paris)
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ISBN/EAN: 9781177165747

ISBN - Autres types d'écriture:
1-177-16574-0, 978-1-177-16574-7
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: baedeker, baedekers
Titre du livre: schleswig holstein, reisehandbuch


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