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Bakery Products Science and Technology - nouveau livre

2014, ISBN: 9781118791936

Baking is a process that has been practiced for centuries, and bakery products range in complexity from the simple ingredients of a plain pastry to the numerous components of a cake. Whil… Plus…

Nr. 39682029. Frais d'envoi, Sofort per Download lieferbar, zzgl. Versandkosten, Lieferzeiten außerhalb der Schweiz 3 bis 21 Werktage. (EUR 16.66)
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Bakery Products Science and Technology - Weibiao Zhou
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ISBN: 9781118791936

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Bakery Products Science and Technology - K. M. Gupta
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Bakery Products Science and Technology
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Bakery Products Science and Technology - nouveau livre

2014, ISBN: 9781118791936

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Bakery Products Science and Technology - Weibiao Zhou;  Y. H. Hui
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Bakery Products Science and Technology - nouveau livre

2014, ISBN: 9781118791936

[ED: 2], Auflage, eBook Download (PDF), eBooks, [PU: Wiley-Blackwell]

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Détails sur le livre

Informations détaillées sur le livre - Bakery Products Science and Technology


EAN (ISBN-13): 9781118791936
ISBN (ISBN-10): 1118791932
Date de parution: 2014
Editeur: Wiley-Blackwell

Livre dans la base de données depuis 2014-08-30T12:29:36+02:00 (Paris)
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ISBN/EAN: 9781118791936

ISBN - Autres types d'écriture:
1-118-79193-2, 978-1-118-79193-6
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: hui, zhou
Titre du livre: bakery products science


Données de l'éditeur

Auteur: Weibiao Zhou; Y. H. Hui
Titre: Bakery Products Science and Technology
Editeur: Wiley-Blackwell; John Wiley & Sons
776 Pages
Date de parution: 2014-06-06
Langue: Anglais
216,99 € (DE)
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