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Food Product Development: From Concept to the Marketplace - Graf, Ernst;Saguy, I. Sam
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Graf, Ernst;Saguy, I. Sam:

Food Product Development: From Concept to the Marketplace - edition reliée, livre de poche

ISBN: 9780834216891

[ED: Hardcover], [PU: Springer / Springer US / Springer, Berlin], Food Product Development presents in-depth, how to guidance to succe ssful food product development. Drawing on the pract… Plus…

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I. Sam Saguy Ernst Graf:

Food Product Development: From Concept to the Marketplace - Première édition

1990, ISBN: 9780834216891

Edition reliée

[ED: Gebunden], [PU: Springer US], Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. KlappentextFood Product Development presents in-depth, … Plus…

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Food Product Development: From Concept to the Marketplace - livre d'occasion

1990

ISBN: 9780834216891

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Food Product Development: From Concept to the Marketplace - livre d'occasion

1990, ISBN: 9780834216891

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Food Product Development: From Concept to the Marketplace 1990 - livre d'occasion

1990, ISBN: 9780834216891

1990 Neubindung, Buchschnitt leicht verkürzt, Buchecken leicht angestossen 2443343/12 Versandkostenfreie Lieferung , [PU:Springer US,]

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Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre

Informations détaillées sur le livre - Food Product Development: From Concept to the Marketplace


EAN (ISBN-13): 9780834216891
ISBN (ISBN-10): 0834216892
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 1990
Editeur: Springer US
460 Pages
Poids: 0,847 kg
Langue: eng/Englisch

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ISBN/EAN: 9780834216891

ISBN - Autres types d'écriture:
0-8342-1689-2, 978-0-8342-1689-1
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: israel, ernst graf
Titre du livre: product


Données de l'éditeur

Auteur: I. Sam Saguy; Ernst Graf
Titre: Food Product Development: From Concept to the Marketplace
Editeur: Springer; Springer US
442 Pages
Date de parution: 1990-10-31
New York; NY; US
Poids: 1,810 kg
Langue: Anglais
267,49 € (DE)
274,99 € (AT)
295,00 CHF (CH)
POD
XIV, 442 p.

BB; Food Science; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Chemistry/Food Science, general; Food Science; Chemistry; Chemie; BC


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