- 5 Résultats
prix le plus bas: € 8,28, prix le plus élevé: € 56,00, prix moyen: € 32,91
1
Cooking by Wayne Gisslen - Wayne Gisslen
Commander
sur BetterWorldBooks.com
€ 8,28
CommanderLien sponsorisé
Wayne Gisslen:

Cooking by Wayne Gisslen - livre d'occasion

ISBN: 9780471663744

Key features of this new Sixth Edition include: Over 100 new, fully tested recipes A brand new chapter on vegetarian cuisine, featuring different types of vegetarian diets Expanded and up… Plus…

used in stock. Frais d'envoizzgl. Versandkosten., Livraison non-comprise
2
Professional Cooking: College Version - Gisslen, Wayne
Commander
sur Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 39,18
Envoi: € 3,001
CommanderLien sponsorisé

Gisslen, Wayne:

Professional Cooking: College Version - edition reliée, livre de poche

2006, ISBN: 9780471663744

John Wiley & Sons, Gebundene Ausgabe, Auflage: 6. Auflage, 1088 Seiten, Publiziert: 2006-03-24T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 5.86 kg, Freizeit, Haus & Garten, Kategorien, Bücher, Allgem… Plus…

Gut Frais d'envoiGewöhnlich versandfertig in 3 bis 4 Tagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Bear Book Sales
3
Professional Cooking: College Version - Gisslen, Wayne
Commander
sur Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 56,00
Envoi: € 3,001
CommanderLien sponsorisé
Gisslen, Wayne:
Professional Cooking: College Version - edition reliée, livre de poche

2006

ISBN: 9780471663744

John Wiley & Sons, Gebundene Ausgabe, Auflage: 6. Auflage, 1088 Seiten, Publiziert: 2006-03-24T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 5.86 kg, Freizeit, Haus & Garten, Kategorien, Bücher, Allgem… Plus…

Frais d'envoiDie angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00)
4
Professional Cooking: College Version - Gisslen, Wayne
Commander
sur amazon.co.uk
£ 29,63
(environ € 32,06)
Envoi: € 5,191
CommanderLien sponsorisé
Gisslen, Wayne:
Professional Cooking: College Version - edition reliée, livre de poche

2006, ISBN: 9780471663744

John Wiley & Sons, Hardcover, Auflage: 6th Edition, 1088 Seiten, Publiziert: 2006-03-24T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 2.66 kg, Verkaufsrang: 2082720, Gourmet, Entertaining & Special Occ… Plus…

Gut Frais d'envoiIn stock. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.19) Goldstone-Books
5
Professional Cooking: College Version - Gisslen, Wayne
Commander
sur amazon.co.uk
£ 26,83
(environ € 29,03)
Envoi: € 5,191
CommanderLien sponsorisé
Gisslen, Wayne:
Professional Cooking: College Version - edition reliée, livre de poche

2006, ISBN: 9780471663744

John Wiley & Sons, Hardcover, Auflage: 6th Edition, 1088 Seiten, Publiziert: 2006-03-24T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 2.66 kg, Verkaufsrang: 2082720, Gourmet, Entertaining & Special Occ… Plus…

Frais d'envoiDie angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.19)

1Comme certaines plateformes ne transmettent pas les conditions d'expédition et que celles-ci peuvent dépendre du pays de livraison, du prix d'achat, du poids et de la taille de l'article, d'une éventuelle adhésion de la plateforme, d'une livraison directe par la plateforme ou via un prestataire tiers (Marketplace), etc. il est possible que les frais de livraison indiqués par eurolivre ne correspondent pas à ceux de la plateforme qui propose l'article.

Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
Professional Cooking: College Version

Key features of this new Sixth Edition include:
* Over 100 new, fully tested recipes
* A brand new chapter on vegetarian cuisine, featuring different types of vegetarian diets
* Expanded and updated information, such as a con-temporary look at presenting and garnishing food and a detailed history of modern food service
* Nearly 1,200 illustrations-including over 100 new photographs-highlight ingredients, step-by-step techniques, and plated dishes in splendid visual detail
* Completely revised, updated, and expanded vegetable chapters feature additional product identification and cooking techniques, as well as new recipes
* Revised and expanded Nutrition chapter features the new USDA nutritional guidelines
* Stunning new design-helpful sidebars and dedicated chapters on menus, recipes, and cost management; cooking with legumes, grains, and pastas; breakfast preparation; dairy; and beverages
* New culinarE-Companion recipe management software features user-friendly navigation and robust content

Informations détaillées sur le livre - Professional Cooking: College Version


EAN (ISBN-13): 9780471663744
ISBN (ISBN-10): 0471663743
Version reliée
Date de parution: 2006
Editeur: John Wiley & Sons

Livre dans la base de données depuis 2008-03-06T13:42:06+01:00 (Paris)
Page de détail modifiée en dernier sur 2024-03-07T12:17:08+01:00 (Paris)
ISBN/EAN: 9780471663744

ISBN - Autres types d'écriture:
0-471-66374-3, 978-0-471-66374-4
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: gisslen wayne
Titre du livre: professional cooking


Données de l'éditeur

Auteur: Wayne Gisslen
Titre: Professional Cooking - College Version
Editeur: John Wiley & Sons
Date de parution: 2006-03-24
Poids: 2,656 kg
Langue: Anglais
54,90 € (DE)
88,00 CHF (CH)
Not available (reason unspecified)

BB; GB; Hardcover, Softcover / Ratgeber/Essen, Trinken/Allgemeine Kochbücher, Grundkochbücher; Kochen; Kochbuch

Recipe Contents About Le Cordon Bleu Foreword Preface Acknowledgments Chapter 1. The Food Service Industry Chapter 2. Sanitation and Safety Chapter 3. Tools and Equipment Chapter 4. Basic Cooking Principles. Chapter 5. Menus, Recipes, and Cost Management. Chapter 6. Nutrition. Chapter 7. Mise en Place. Chapter 8. Stocks and Sauces. Chapter 9. Soups. Chapter 10. Understanding Meats and Game. Chapter 11. Cooking Meats and Game. Chapter 12. Understanding Poultry and Game Birds. Chapter 13. Cooking Poultry and Game Birds. Chapter 14. Understanding Fish and Shellfish. Chapter 15. Cooking Fish and Shellfish. Chapter 16. Understanding Vegetables. Chapter 17. Cooking Vegetables. Chapter 18. Potatoes. Chapter 19. Legumes, Grains, Pasta, and Other Starches. Chapter 20. Cooking For Vegetarian Diets. Chapter 21. Salads and Salad Dressings. Chapter 22. Sandwiches. Chapter 23. Hors d'Oeuvres. Chapter 24. Breakfast Preparation. Chapter 25. Dairy and Beverages. Chapter 26. Sausages and Cured Foods. Chapter 27. Pâtés, Terrines, and Other Cold Foods. Chapter 28. Food Presentation and Garnish. Chapter 29. Bakeshop Production: Basic Principles and Ingredients. Chapter 30. Yeast Products. Chapter 31. Quick Breads. Chapter 32. Cakes and Icings. Chapter 33. Cookies. Chapter 34. Pies and Pastries. Chapter 35. Creams, Custards, Puddings, Frozen Desserts, and Sauces. Appendix 1. Metric Conversion Factors. Appendix 2. Standard Can Sizes. Appendix 3. Approximate Weight-Volume Equivalent of Dry Foods. Appendix 4. Kitchen Math Exercises-Metric Versions. Appendix 5. Eggs and Safety. Bibliography. Glossary. U.S.- U.K. Cooking Vocabulary. French-English Cooking Vocabulary. Subject Index. Recipe Index

Autres livres qui pourraient ressembler au livre recherché:

Dernier livre similaire:
0723812436255 Professional Cooking (Gisslen, Wayne)


< pour archiver...