- 5 Résultats
prix le plus bas: € 34,88, prix le plus élevé: € 194,49, prix moyen: € 102,97
1
Cooking and Dining in Medieval England - Brears, Peter
Commander
sur BetterWorldBooks.com
$ 110,19
(environ € 88,98)
CommanderLien sponsorisé
Brears, Peter:

Cooking and Dining in Medieval England - livre d'occasion

ISBN: 9781903018552

The history of medieval food and cookery has received a fair amount of attention from the point of view of recipes (of which many survive) and of the general context of feasts and feastin… Plus…

  - Frais d'envoizzgl. Versandkosten., Livraison non-comprise
2
Cooking and Dining in Medieval England - Peter Brears
Commander
sur Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 110,79
Envoi: € 3,001
CommanderLien sponsorisé

Peter Brears:

Cooking and Dining in Medieval England - edition reliée, livre de poche

ISBN: 1903018552

[SR: 208383], Gebundene Ausgabe, [EAN: 9781903018552], Prospect Books, Prospect Books, Book, [PU: Prospect Books], Prospect Books, 15779141, Allgemein, 15777261, Europa, 15777251, Geschic… Plus…

Gebraucht. Frais d'envoiInnerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Versandfertig in 2 - 3 Werktagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Paper Cavalier Deutschland
3
Cooking and Dining in Medieval England - Peter Brears
Commander
sur amazon.co.uk
£ 75,00
(environ € 85,72)
Envoi: € 4,801
CommanderLien sponsorisé
Peter Brears:
Cooking and Dining in Medieval England - edition reliée, livre de poche

2008

ISBN: 1903018552

[SR: 2062027], Hardcover, [EAN: 9781903018552], Prospect Books, Prospect Books, Book, [PU: Prospect Books], 2008-03-11, Prospect Books, Takes a look at various elements of cooking and din… Plus…

  - Gebraucht. Frais d'envoiEuropa Zone 1: GBP 5,48 pro Produkt.. Usually dispatched within 1-2 business days. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 4.80) Fosters-Bookshop_in_London_W4
4
Commander
sur alibris.com
€ 34,88
CommanderLien sponsorisé
Brears, Peter:
Cooking and Dining in Medieval England - edition reliée, livre de poche

2008, ISBN: 9781903018552

Hardcover, Good in good dust jacket., Slight shelfwear to the dust jacket. Good condition is defined as: a copy that has been read but remains in clean condition. All of the pages are int… Plus…

  - Frais d'envoiLivraison non-comprise WeBuyBooks
5
Commander
sur Biblio.com
$ 240,56
(environ € 194,49)
Envoi: € 10,511
CommanderLien sponsorisé
Peter Brears:
Cooking and Dining in Medieval England - edition reliée, livre de poche

2008, ISBN: 9781903018552

Prospect Books, 2008-03-11. Hardcover. Good., Prospect Books, 2008-03-11

  - Frais d'envoi EUR 10.51 Ergodebooks

1Comme certaines plateformes ne transmettent pas les conditions d'expédition et que celles-ci peuvent dépendre du pays de livraison, du prix d'achat, du poids et de la taille de l'article, d'une éventuelle adhésion de la plateforme, d'une livraison directe par la plateforme ou via un prestataire tiers (Marketplace), etc. il est possible que les frais de livraison indiqués par eurolivre ne correspondent pas à ceux de la plateforme qui propose l'article.

Données bibliographiques du meilleur livre correspondant

Détails sur le livre
Cooking and Dining in Medieval England

The history of medieval food and cookery has received a fair amount of attention from the point of view of recipes (of which many survive) and of the general context of feasts and feasting. It has never, as yet, been studied with an eye to the real mechanics of food production and service: the equipment used, the household organisation, the architectural arrangements for kitchens, store-rooms, pantries, larders, cellars, and domestic administration. This new work by Peter Brears, perhaps Britain's foremost expert on the historical kitchen, looks at these important elements of cooking and dining. He also subjects the many surviving documents relating to food service - household ordinances, regulations and commentaries - to critical study in an attempt to reconstruct the precise rituals and customs of dinner.

Informations détaillées sur le livre - Cooking and Dining in Medieval England


EAN (ISBN-13): 9781903018552
ISBN (ISBN-10): 1903018552
Version reliée
Date de parution: 2008
Editeur: Prospect Books
557 Pages
Poids: 1,193 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 2008-05-29T22:04:36+02:00 (Paris)
Page de détail modifiée en dernier sur 2020-01-05T17:43:23+01:00 (Paris)
ISBN/EAN: 1903018552

ISBN - Autres types d'écriture:
1-903018-55-2, 978-1-903018-55-2
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: peter brears
Titre du livre: medieval england, cooking and dining


Autres livres qui pourraient ressembler au livre recherché:

Dernier livre similaire:
9781903018873 Cooking and Dining in Medieval England (Peter Brears)


< pour archiver...