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Kinetic Modeling of Reactions In Foods - Martinus A.J.S. van Boekel
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Martinus A.J.S. van Boekel:

Kinetic Modeling of Reactions In Foods - edition reliée, livre de poche

ISBN: 9781574446142

Hardback, [PU: Taylor & Francis Inc], Offers an introduction to kinetic models and modeling techniques and their applications in food science and technology. This book argues that the mod… Plus…

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van Boekel, Martinus A.J.S.:

Kinetic Modeling of Reactions In Foods (Food Science and Technology) - Première édition

2008, ISBN: 9781574446142

Edition reliée

CRC Press, Hardcover, Auflage: 1, 792 Seiten, Publiziert: 2008-12-18T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.63 kg, Verkaufsrang: 3777867, Industrial Chemistry, Chemical, Engineering & Technolo… Plus…

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Kinetic Modeling of Reactions In Foods (Food Science and Technology) - Première édition

2008

ISBN: 9781574446142

Edition reliée

CRC Press, Hardcover, Auflage: 1, 792 Seiten, Publiziert: 2008-12-18T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.54 kg, Verkaufsrang: 1295644, Industrial Chemistry, Chemical, Engineering & Technolo… Plus…

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Kinetic Modeling of Reactions In Foods (Food Science and Technology) - Première édition

2008, ISBN: 9781574446142

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CRC Press, Hardcover, Auflage: 1, 792 Seiten, Publiziert: 2008-12-18T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.63 kg, Verkaufsrang: 3777867, Industrial Chemistry, Chemical, Engineering & Technolo… Plus…

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Kinetic Modeling of Reactions In Foods - edition reliée, livre de poche

2008, ISBN: 9781574446142

Buch, Hardcover, [PU: Crc Press Inc], Crc Press Inc, 2008

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Détails sur le livre
Kinetic Modeling of Reactions In Foods (Food Science and Technology)

Offers an introduction to kinetic models and modeling techniques and their applications in food science and technology. This book argues that the modeling of food changes is kinetic modeling. Integrating food science knowledge, kinetics, and statistics, it explores the potential to predict and control food quality attributes with computer models.

Informations détaillées sur le livre - Kinetic Modeling of Reactions In Foods (Food Science and Technology)


EAN (ISBN-13): 9781574446142
ISBN (ISBN-10): 1574446142
Version reliée
Date de parution: 2008
Editeur: CRC Press
767 Pages
Poids: 1,520 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 2007-06-29T10:28:08+02:00 (Paris)
Page de détail modifiée en dernier sur 2023-06-02T12:00:21+02:00 (Paris)
ISBN/EAN: 1574446142

ISBN - Autres types d'écriture:
1-57444-614-2, 978-1-57444-614-2
Autres types d'écriture et termes associés:
Auteur du livre: bökel, martinus, martinu, van boekel, boeke
Titre du livre: kinetic, science and technology, reactions


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