. .
Français
France
Livres similaires
Outils de recherche
s'inscrire

Connectez-vous avec Facebook:

S'inscrire
Mot de passe oublié?


Historique de recherche
Liste pense-bête
Liens vers eurolivre.fr

Partager ce livre sur…
..?
Livre conseillé
Actualités
Conseils d'eurolivre.fr
Publicité
Annonce payée
FILTRE
- 0 Résultats
prix le plus bas: 20.86 EUR, prix le plus élevé: 291.21 EUR, prix moyen: 130.27 EUR
Bakery Products: Science And Technology (Pb 2014) - Hui Y.H.
Livre non disponible
(*)
Hui Y.H.:

Bakery Products: Science And Technology (Pb 2014) - Livres de poche

2014, ISBN: 9780813801872

ID: 905086641

INTERNATIONAL EDITION. Brand New. PAPERBACK,Book Condition New, Brand New, Softcover, International Edition. We Do not Ship APO FPO AND PO BOX. Cover Image & ISBN may be different from US edition but contents as US Edition. Printing in English language. Quick delivery by USPS/UPS/DHL/FEDEX/ARAMEX ,Customer satisfaction guaranteed. We may ship the books from Asian regions for inventory purpose

livre d'occasion Biblio.com
HR ENGINEERS BOOKS
Frais d'envoi EUR 10.70
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Bakery Products: Science And Technology (Pb 2014) - Hui Y.H.
Livre non disponible
(*)

Hui Y.H.:

Bakery Products: Science And Technology (Pb 2014) - Livres de poche

2014, ISBN: 9780813801872

ID: 898072661

INTERNATIONAL EDITION. Brand New. PAPERBACK,Book Condition New, Brand New, Softcover, International Edition. We Do not Ship APO FPO AND PO BOX. Cover Image & ISBN may be different from US edition but contents as US Edition. Printing in English language. Quick delivery by USPS/UPS/DHL/FEDEX/ARAMEX ,Customer satisfaction guaranteed. We may ship the books from Asian regions for inventory purpose

livre d'occasion Biblio.com
Books Park
Frais d'envoi EUR 11.54
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Bakery Products: Science And Technology (Pb 2014) - Hui Y.H.
Livre non disponible
(*)
Hui Y.H.:
Bakery Products: Science And Technology (Pb 2014) - Livres de poche

2014

ISBN: 9780813801872

ID: 908326597

Paperback. This is a Paperback International Edition With ShrinkWrap. Different ISBN and Front cover,have same content as US edition Excellent Quality with Shrink Wrap .English language.Perfect condition.Quick Delivery by DHL, FedEx and USPS. Please contact us for any questions regarding this book. Excellent Customer Service for your satisfaction.!!

livre d'occasion Biblio.com
JPBe Commerce
Frais d'envoiFree shipping (EUR 0.00)
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Bakery Products: Science And Technology - Hui, Y. H.; Corke, Harold; De Leyn, Ingrid; Nip, Wai-Kit; Cross, Nanna A.
Livre non disponible
(*)
Hui, Y. H.; Corke, Harold; De Leyn, Ingrid; Nip, Wai-Kit; Cross, Nanna A.:
Bakery Products: Science And Technology - edition reliée, livre de poche

ISBN: 0813801877

ID: 15816297861

[EAN: 9780813801872], Gebraucht, sehr guter Zustand, [PU: Wiley-Blackwell], Science|Research & Methodology, Cooking|Methods|Baking, 0813801877

livre d'occasion Abebooks.de
Eclipse Libros, Dos Hermanas, SEVIL, Spain [53985426] [Rating: 3 (von 5)]
NOT NEW BOOK Frais d'envoi EUR 15.00
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.
Bakery Products Science and Technology - Hui
Livre non disponible
(*)
Hui:
Bakery Products Science and Technology - nouveau livre

ISBN: 9780813801872

ID: 9780813801872

Bakery Products Science and Technology Author :Hui 9780813801872 0813801877, [PU: Iowa State University Press]

Nouveaux livres printsasia.de
new Frais d'envoi EUR 0.00
Details...
(*) Livre non disponible signifie que le livre est actuellement pas disponible à l'une des plates-formes associées nous recherche.

< Retour aux résultats de recherche...
Détails sur le livre
Bakery Products: Science and Technology
Auteur:

Nip, Wai-Kit

Titre:

Bakery Products: Science and Technology

ISBN:

0813801877

In "Bakery Products: Science and Technology," nearly 50 professionals from industry, government, and academia contribute their perspectives on the state of baking today. The latest scientific developments, technological processes, and engineering principles are described as they relate to the essentials of baking. Coverage includes: raw materials and ingredients, from wheat flours to sweeteners, yeast, and functional additives; the principles of baking, such as mixing processes, doughmaking, and fermentation; and manufacturing considerations for bread and other bakery products, including quality control and enzymes. Discussion of special bakery products is extensive, ranging from manufacture of cakes, cookies, muffins, bagels, and pretzels to dietetic bakery products, gluten-free cereal-based products, and specialty bakery items from around the world, including Italian bakery foods.

Informations détaillées sur le livre - Bakery Products: Science and Technology


EAN (ISBN-13): 9780813801872
ISBN (ISBN-10): 0813801877
Version reliée
Livre de poche
Date de parution: 2006
Editeur: BLACKWELL PUB PROFESSIONAL
592 Pages
Poids: 1,383 kg
Langue: eng/Englisch

Livre dans la base de données depuis 05.04.2007 12:53:37
Livre trouvé récemment le 14.09.2016 18:24:36
ISBN/EAN: 0813801877

ISBN - Autres types d'écriture:
0-8138-0187-7, 978-0-8138-0187-2

< Retour aux résultats de recherche...
< pour archiver...
Adjacent Livres